top of page

HERFST WINTER 2022

Bewerkte lijnen, zo getekend dat ze accentueren en afbakenen, gebruiken het gezicht als een architectonisch kader. Lagen worden geknipt om het hoofd te omhelzen of uit te lopen tot overdreven lengte.Natuurlijke texturen worden geknipt om uit te zetten, waardoor het volume wordt gemaximaliseerd. De afwerkingen zijn licht gegolfd, met de nadruk op een natuurlijk gezonde glans.
 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Brandon Kappers

ZOMER 2022

De vormen hebben een lichtheid en vrijheid ondersteund door pure Sassoon-techniek. De klassieke Sassoon Isadora-vorm uit 1972 is opnieuw ontworpen met zachte graduatie en losgekoppelde interne lengte om de rand af te schuinen. De Mouche of Chelsea Cut is gemaakt in verschillende lengtes en texturen.

LENTE 2022

Grafische komeffecten, gelaagdheid op twee niveaus en zacht ondersneden jongensachtige vormen zijn de nieuwste herconfiguratie van de klassieke Sassoon-methodologie en bevatten bewerkte lijnen, zo getekend dat ze de botstructuur accentueren en afbakenen en het gezicht gebruiken als een architectonisch frame. Lagen worden geknipt om het hoofd te omhelzen of uit te lopen tot overdreven lengte. Deze looks zijn inventief.

Bent u benieuwd geworden naar Sassoon of wilt u gewooon meer weten ? Klik dan hier.

bottom of page