top of page

Djarling-Hair

De allermooiste methode om het haar langer of voller te maken komt uit Denemarken. Djarling staat voor 100% natuurlijk haar van een perfecte kwaliteit..

Djarling: sinds 1988

De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestond al ruim voor 1988. Jette Djarling is er echter in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met zacht en fijn haar. Zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

Scandinavisch haar is nog poreuzer, kwetsbaarder, blonder en fijner dan het Nederlandse haar. Om die reden ging de Deense Jette Djarling bijna dertig jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. In 1988 lanceerde ze een nieuwe hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die jaar in jaar uit kan worden gebruikt: The Original Djarling Hairweaving. In Scandinavië is dit systeem al jaren een begrip. Djarling is er marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar.

De bekende haarexpert Mariëlle Bastiaansen probeerde verschillende systemen uit, maar werkt al jarenlang vol overtuiging alleen met dit weefsysteem. Vanaf januari 2017 is ze bovendien distributeur van Djarling Hair voor de Nederlandse en Belgische markt. “Ik ben er trots op dat ik degene mag zijn die dit merk in ons land een eigen gezicht geeft. Ik ga deze hairweaving techniek, waarbij uitsluitend wordt gewerkt met het mooiste haar, ook delen met anderen. Dit is zo’n interessant specialisme en er is zoveel behoefte aan, dat ik hoop dat veel kappers hiermee aan de slag gaan”.

bottom of page