top of page

Haar van topkwaliteit

Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is.

Voor het Djarling Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Djarling Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met het eigen haar. Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een wat vollere haarbos.

“Het is moeilijk om de kwaliteit van Djarling Hair te beschrijven”, vindt Marielle. “Je moet het echt voelen en ervaren. Maar omdat ik er al vele jaren mee werk, kan ik echt garanderen dat Djarling staat voor kwaliteit. Daar kan ik blind op vertrouwen en dat is ongelooflijk belangrijk. Veel klanten dragen dit extra haar 365 dagen per jaar, dan moet het er ook top uitzien. Door het mooie haar in combinatie met de bijzondere techniek kan ik dat aan elke klant beloven. Het is niet zichtbaar dat je de natuur een handje hebt geholpen. Er hangt een prijskaartje aan hairweaving, maar het is zeker wel betaalbaar. Je moet het op jaarbasis bekijken; je schaft het haar aan en je hebt er vervolgens zes tot twaalf maanden plezier van”.

bottom of page