top of page

Prijzen

Aangezien wij op maat werk leveren is het lastig om prijzen te noemen. Om toch een indicatie te kunnen geven hieronder de uitleg van de prijzen voor de eerste behandeling en een aantal voorbeelden. Let wel, bij de eerste behandeling koopt u het Djarling Hair . Dit eenmaal gekochte haar kunt u minimaal 6 maanden tot 12 maanden hergebruiken. Om de 2 maanden komt u terug om alleen het Djarling Hair weer omhoog te laten zetten, hiervoor hanteren we vaste prijzen.

De prijzen voor de eerste behandeling zijn gebaseerd op 2 factoren:

1. het aantal handgeweven randen van uw eigen haar dat u nodig heeft

2. het aantal banen Djarling Hair.

 

Haar vermeerderen: 

                                    

                                    

Haarverlenging: 

                              

                              

Voorafgaand aan de eerste behandeling hebben we met u een adviesgesprek waarin we uw wensen en mogelijkheden zullen bespreken voor wat betreft soort, kleur en lengte en natuurlijk wat bij uw haar past.

De eerste behandeling zal iets meer tijd in beslag nemen, omdat we het haar ter plekke op maat samenstellen en het daarna in uw eigen haar geknipt wordt, zodat het een geheel vormt. Dit is in de prijs inbegrepen.

Als u heeft gekozen voor een Djarling hairweaving, dan adviseren wij om de 2 maanden het haar weer omhoog te laten zetten. We halen dan de handgeweven mini-dunne randen eruit en weven deze opnieuw tegen uw hoofdhuid, daarna wordt het haar er weer terug in genaaid. Factoren zoals de snelheid dat uw eigen haar groeit en de juiste verzorging spelen bij dit advies een rol.

U kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen.

40 cm vanaf € 225,-

50 cm vanaf € 245,-

60 cm vanaf € 285,-

40 cm vanaf € 475,-

50 cm vanaf € 525,-

60 cm vanaf € 625,-

bottom of page