top of page

Our vision

Door oprechte interesse, jarenlange ervaring & vakmanschap bieden wij u de ultieme salonbeleving. In een sfeervolle, luxe salon krijgt u persoonlijke aandacht en uitgebreid advies. 

“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon. Brandon Kappers gelooft ook dat schoonheid voor iedereen iets anders is en het geen moeite zou moeten kosten om dagelijks de look te bereiken die bij u past. Dit betekend dat een coupe wordt “ontworpen”.  Zodat uw haar ’s-ochtends al snel goed zit en het alleen hoeft te finishen met een beetje glans of hold. 

 

FILOSOFIE

De Brandon filosofie draait om ervaring, kennis en inzicht. U staat daarbij centraal en wij denken met u mee om een coupe en kleur te creëren die uw persoonlijkheid perfect naar voren brengt.
 

SFEER

In onze salons zijn speciale zones ingericht met ieder een uitzonderlijk rustige sfeer. Zodra u bij ons binnenkomt ervaart u een oase van warmte en rust.
 

WERKWIJZE

Onze stylisten en kleurspecialisten werken volgens de Brandon filosofie. Allereerst wordt gekeken wat het beste bij u past en wat uw sterkste punten naar voren brengt. Wij streven er altijd naar om u als consument een perfect passende coupe en kleur te adviseren en te geven.
 

LAATSTE TRENDS

Alle medewerkers bij Brandon kappers hebben een uitgebreide kennis als het gaat om uw haar. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, direct vanaf de catwalks in steden als Milaan, Barcelona, Londen, New York en Parijs.

bottom of page