top of page

Djarling Techniek

Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, zonder gebruik te maken van lijm of chemicaliën. Djarling is daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Daar is veel behoefte aan, want er zijn steeds meer vrouwen bij wie het haar dunner wordt, al dan niet door een medische oorzaak

De Hairweaving van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde haar smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken. De wefts worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van het eigen haar.

Het blijkt vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar. Natuurlijk kun je er ook glamourlooks mee creëren, deze methode is juist bij uitstek geschikt voor iedereen; van jonge meiden tot stoere vrouwen en van fashionista’s tot zakenvrouwen”.

bottom of page