top of page

Hairstylist

Als Hairstylist sta je aan het begin van jouw carrière. Wat is er nou niet fijner om te gaan werken in een salon waar jouw ontwikkeling voorop staat. Wegens succes is Brandon Kappers op dit moment zoek naar een Hairstylist.

 

Over Brandon Kappers
“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon. Brandon Kappers gelooft ook dat schoonheid voor iedereen iets anders is. Jij, als kapper maakt deze schoonheid voor iedereen mogelijk. In een sfeervolle salon geef je de klant een persoonlijk advies, om er zo voor te zorgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt.


Wat we zoeken:
Wij zoeken een Hairstylist die de ambitie heeft om in een hoger segment te willen werken. Het is belangrijk dat je openstaat om nieuwe dingen te leren, dit kan bijvoorbeeld door interne en externe trainingen te volgen. Tevens ben je bereid om het uiterste uit jezelf te halen om zo weer een stap verder te groeien. Om dit te kunnen bereiken is het van belang dat je alle vaktechnische 

basisvaardigheden beheerst en dat je open staat om iets nieuws te leren. Over het algemeen houdt een Hairstylist zich bij Brandon Kappers bezig met het wassen, het drogen, het knippen of snijden en het stylen van het haar. Wij vinden het ook belangrijk, dat jij mee helpt aan de ultieme salonbeleving voor de klant.

Ben je een echte teamplayer met passie voor haar? Ben je klant- en resultaatgericht? Wil je graag nieuwe dingen leren en ben je bereid om jezelf aan te passen aan de veranderende omstandigheden? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat we bieden:

  • Een mooie en afwisselende functie in een enthousiast en creatief team in Bilthoven;

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien;

  • Marktconform salaris.
     

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?
Solliciteren kan door te mailen naar info@brandonkappers.nl. Voeg bij je mail graag even je cv toe en een recente foto. Voor vragen omtrent de vacature kun je contact opnemen met Cor Brandon 030 – 290 13 34

bottom of page