top of page

Colour Specialist

Zie jij net zoals wij, wat een andere haarkleur met een persoon kan doen? Sta je poppelen wanneer er weer een klant komt met een kleurverzoek? Geeft de perfecte kleur jouw meer energie? Lees dan gauw verder.

Over Brandon Kappers
“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon. Brandon Kappers gelooft ook dat schoonheid voor iedereen iets anders is. Jij, als kapper maakt deze schoonheid voor iedereen mogelijk. In een sfeervolle salon geef je de klant een persoonlijk advies, om er zo voor te zorgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt.


Wat we zoeken:
Wegens succes is Brandon Kappers op zoek naar een Color Stylist. Als Color Stylist ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van kleuren in de salon. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen, folietechnieken en (kleur)trends. De perfecte kleur geeft jou meer energie. Om op te hoogte te blijven van deze kennis, sta je open om regelmatig een bijscholing te volgen.

Een Colour Stylist bij Brandon Kapper heeft ongeveer vier jaar ervaring in het kappersvak en heeft ook ervaring met visagie. Je taken naast het kleuren zijn het zelfstandig wassen, drogen, knippen/snijden en stylen van het haar. Jouw uitdaging ligt naast deze werkzaamheden toch meer bij het kleuren van het haar. Samen met een stylist en de klant creëer je een passende kleur. Je zorgt ervoor dat de kleur goed opgebracht wordt en weer op het juiste moment wordt uitgespoeld. Het team kan bij jou terecht voor alle vragen omtrent de kleurtechnieken. Door de aanzienlijke samenwerking met het team is het van groot belang dat goed luistert naar je collega’s en je ook gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende situaties.

Wat we bieden:

  • Een mooie en afwisselende functie in een enthousiast en creatief team in Bilthoven;

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien;

  • Marktconform salaris.
     

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?
Solliciteren kan door te mailen naar info@brandonkappers.nl. Voeg bij je mail graag even je cv toe en een recente foto. Voor vragen omtrent de vacature kun je contact opnemen met Cor Brandon 030 – 290 13 34

bottom of page