top of page

Topstylist

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Hou je ervan om je ervaringen te delen met je team en wil je ook invulling geven aan de werkwijze van het team? Lees dan gauw verder.

Over Brandon Kappers
“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon. Brandon Kappers gelooft ook dat schoonheid voor iedereen iets anders is. Jij, als kapper maakt deze schoonheid voor iedereen mogelijk. In een sfeervolle salon geef je de klant een persoonlijk advies, om er zo voor te zorgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt.


Wat we zoeken:
Wegens succes is Brandon Kappers op zoek naar een Topstylist. Als Topstylist beschik je over uitstekende vakkennis en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast geeft het begeleiden van medewerkers jou energie en kan het team bij jou terecht voor vaktechnische vragen.

Een Topstylist bij Brandon Kappers heeft ongeveer vier jaar ervaring in het

kappersvak. Hierdoor ziet hij of zij waar de knelpunten liggen en waar nog verder op verbetert kan worden. Wij vinden het daarnaast ook belangrijk, dat jij de ultieme salonbeleving creëert voor de klant. Jij oppert suggesties voor deze beleving en zorgt ervoor dat zaken in werking worden gezet. Je streeft als het ware naar absolute perfectie in zowel de service als de kwaliteit.

Natuurlijk wil je als Topstylist ook graag nieuwe dingen leren. Je staat hiervoor open en je bent actief in het verder ontwikkelen van je vaardigheden.
 

Wat we bieden:

  • Een mooie en afwisselende functie in een enthousiast en creatief team in Bilthoven;

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien;

  • Marktconform salaris
    .

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?
Solliciteren kan door te mailen naar info@brandonkappers.nl. Voeg bij je mail graag even je cv toe en een recente foto. Voor vragen omtrent de vacature kun je contact opnemen met Cor Brandon 030 – 290 13 34

bottom of page