AUTHUMN WINTER 2017

De nieuwe herfst/winter collectie 'Mondaine' van Sassoon brengt een ode aan het individu en is geïnspireerd door de huidige 'anti-fashion'-beweging. Er worden opvallende kleurkeuzes en avant-gardistische silhouetten gebruikt om een anti-fashion statement te maken. De nauwkeurige sectie- en weaving-technieken van dit seizoen zijn gebaseerd op de basisfilosofie van Sassoon (pure, strakke lijnen, echtheid van de materialen, vorm en balans) en zorgen voor de perfecte combinatie van kleurplaatsing binnen de coupe. De styles zijn lang en los gelaagd vanuit de kruin, zodat er veelzijdige coupes worden gecreëerd die op verschillende manieren te dragen zijn. De kleuren zijn rijkgeschakeerd en ontworpen om de scheiding van het haar te volgen, wat het gevoel geeft dat het haar in beweging is. 
 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Brandon Kappers

De lente/zomer collectie 'Underpass' van Sassoon is geïnspireerd op het Brutalisme, een stijl die zijn hoogtepunt had in de jaren 70 en ontstaan is vanuit het modernisme.   

Kenmerkend voor deze stijl zijn blokachtige, geometrische en herhalende vormen.

SPRING SUMMER 2017

AUTHUMN WINTER 2016

De herfst/winter collectie ‘Utopia’ van Sassoon is geïnspireerd op het digitale tijdperk en de diverse mode inspiraties die gericht zijn op de toekomst.

SPRING SUMMER 2016

Dit was de voorjaar/zomer collectie ‘Torque’ van 2016. Het kleurenpalet is zacht en koel en de kleurtechniek is geïnspireerd op de platina juwelen van legendarische juwelenmaker Cartier. .

Bent u benieuwd geworden naar Sassoon of wilt u gewooon meer weten ? Klik dan hier.